Over Stek

STEK wordt gerund door een groep enthousiaste groenprofessionals, ieder met een eigen specifieke achtergrond en ervaring. Allemaal houden we van planten, mensen en de wereld een stukje mooier maken.

We vonden dat het hart van Rotterdam iets miste. Een plek waar mensen zonder auto terecht kunnen om hun directe woonomgeving te vergroenen. Een plek om inspiratie op te doen en kennis te delen. Een plek waar je tips en advies kunt krijgen over planten, onkruid, groente verbouwen, composteren en ook over het starten van een buurttuin op dat ene braakliggende stukje grond. Die plek is STEK geworden!

Vanuit STEK willen we onze directe omgeving groener en levendiger maken. Dat doen we door middelen en kennis aan te bieden in de winkel. Maar ook door ons en onze kennis actief in te zetten in de buurt. Zo zijn er al diverse geveltuinen aangelegd en zelfs ware groenteheuvels verrezen in het Heemraadspark.

Als teamlid van STEK staan we allemaal 1 tot 2 dagen per week in de winkel. Vaak zul je op een bepaalde dag een bekend gezicht zien staan. Daarnaast werken we aan onze eigen projecten, gericht op een groene leefomgeving en natuurlijk tuinieren.

Wie is Wie?

Inga Villerius

Farhana Rasheed