STEK de stadstuinwinkel zoekt versterking met groene vingers!

Ben jij een botanisch expert en weet je (tot vervelens toe) veel te vertellen over (kamer)planten en/of natuurlijk tuinieren èn lijkt het jou fantastisch om anderen te enthousiasmeren vanuit onze dynamische winkel? Lees dan verder!

STEK de stadstuinwinkel is op zoek naar een zelfstandig ondernemer met groene vingers om ons team te versterken voor een periode van 3 maanden en met de mogelijkheid om per januari 2019 in onze coöperatie te stappen. 

STEK is een ondernemers-coöperatie met als doel het vergroenen van de stad en bestaat uit twee onderdelen: de stadstuinwinkel en de studio. In STEK de stadstuinwinkel worden klanten met de juiste middelen en adviezen op weg geholpen en geïnspireerd om hun eigen huis, tuin of straat en daarmee de stad te vergroenen. Daarnaast wordt er vanuit STEK de studio aan ontwerpprojecten gewerkt.

Momenteel bestaat STEK uit 7 leden; allemaal zelfstandige groen professionals die vanuit hun eigen achtergrond particuliere en openbare leefomgevingen vergroenen en de stadstuinwinkel draaiende houden.  Voor de leden werkt STEK als een podium, platform en netwerk.

Het is lekker druk in de winkel en het aantal vragen om een tuinontwerp of advies stijgt. Daarbij gaat één van onze leden met zwangerschapsverlof. Daarom zijn wij voor een periode van drie maanden (september – november) op zoek naar iemand die tijdelijk mee wilt draaien in de winkel en daarnaast eventueel adviesuren en/of ontwerpprojecten op kan pakken. Bij wederzijdse tevredenheid is het vervolgens mogelijk om per januari 2019 in de coöperatie te stappen.

We zijn op zoek naar iemand die:

         ruime ervaring heeft op het gebied van tuinontwerp en -inrichting en/of extreem veel kennis heeft over (kamer)planten,

         zelfstandig ondernemer is en ingeschreven staat bij de KvK of dat van plan is,

         ondernemend van karakter is,

         bereid is om 1 à 2 dagen per week in de winkel te staan en daarnaast open staat voor projecten die via de winkel binnenkomen.

Wat kun je van ons verwachten? Naast een hoop gezelligheid, een fijne groene werkplek en groenliefhebbende collega’s, keren we aan het eind van het jaar het resultaat naar rato uit. Ook bieden we de mogelijkheid om mee te draaien bij projecten en om zelfstandig projecten op te pakken tegen reguliere uurtarieven.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vòòr 13 augustus een e-mail met je CV, motivatie en indien van toepassing een portfolio naar info@stekrotterdam.nl.

Kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden in week 33 en 34.