Nieuws

Adopteer een kerstboom!

Vanaf 6 december kun je bij ons een biologisch gekweekte kerstboom adopteren! Wil je er nu al een reserveren dan kan dat ook door ons een mail te sturen.
Wij hebben straks twee soorten in de winkel: de Picea abies, de traditionele groene fijnspar met fijne, stekelige naalden en de Picea omorika, de grijsgroene Servische spar met iets kromme, stekelige naalden. De overlevingskans van beide bomen is ongeveer 95%. Beide bomen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes; tot 1 meter € 34,- (inclusief €10,- statiegeld) en van 1 meter tot 1,5 meter €41,- (inclusief €10,- statiegeld).

Vanaf 6 december staan de bomen bij ons in de tuin en kun je er een kiezen. Als je vast een boom wilt reserveren dan hangen we er een nummer aan met je naam en dan kun je komen kijken of je die wilt of toch een andere.

Na de kerst kun je de boom weer bij ons inleveren en krijg je, als je goed voor ‘m hebt gezorgd, je statiegeld weer terug. De boom gaat terug naar de biologische kwekerij waar hij vandaan kwam en staat daar de rest van het jaar. Mocht je je eigen kerstboom volgend jaar weer willen dan kan dat. Het adoptienummer blijft aan jouw naam gekoppeld. Zo zie je de boom groeien! Zie voor meer informatie www.adopteereenkerstboom.nl